Klantenservice

Mocht je vragen over onze service hebben? Wij zijn geïnteresseerd in al je ideeën, vragen en tips.
Mail ons op info@rosehipcompany.com.
We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een reactie te geven op je mail.
Bellen kan natuurlijk ook. Je kunt ons bereiken op +31 (0) 6 43 19 09 78.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur- 19.00 uur

RETOURNEREN  & RUILEN

Rosehip Company® doet er alles aan om kwaliteitsartikelen te leveren. Het kan desondanks voorkomen dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Het artikel kan altijd geretourneerd of geruild worden. Je hebt hiervoor 14 dagen herroepingsrecht.

Je retourzending moet binnen 14 werkdagen bij ons bezorgd zijn. Na ontvangst van de retourzending zullen we het aankoopbedrag + de initieel gemaakte verzendkosten naar je overmaken. Let wel, de leveringskosten zijn voor iedere bestelling hetzelfde, dus ongeacht het aantal artikelen dat je besteld hebt. Als je een deel van je bestelling terugstuurt, worden de leveringskosten dan ook niet terugbetaald.

Retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien

 • ze gebruikt en/of gewassen zijn
 • ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt de schade/een gebrek te herstellen
 • de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet is opgevolgd

Je dient retour artikelen ten allen tijde voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd/gestorneerd. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert. Let wel, je kunt artikelen niet onder rembours terugsturen. Hebben wij jou een fout artikel toegestuurd, dan betalen wij natuurlijk de retourkosten.

Het product moet in originele staat en ongebruikt met een kopie van de pakbon worden teruggestuurd. Je geld wordt op dezelfde manier terugbetaald als je ervoor betaald hebt. We streven er naar om je geld binnen 8 werkdagen terug te storten. Als je hebt betaald met creditcard, houdt dan rekening met een minimale verwerkingstijd van drie weken.

Stuur het artikel in een doosje of stevige envelop met daarin je gegevens naar

Rosehip Company®
Lekerwaard 101
1824HE Alkmaar

Voor vragen omtrent je bestelling: hallo@rosehipcompany.com
Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.30 uur
Onze klantenservice is op feestdagen gesloten.

Rosehip Company® 2015

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Krijg ik garantie op de artikelen die ik via Rosehip Company heb besteld? 
  Rosehip Company doet haar uiterste best om kwalitatief zeer hoogwaardige producten te maken en te leveren. Mocht er onverhoopt toch iets met een product aan de hand zijn, dan kun je via hallo@rosehipcompany.com contact met ons opnemen. Wij zullen er alles aan doen om het probleem voor je op te lossen.
 • Wat zijn de kosten voor bezorging? 
  De bezorgkosten bedragen voor Nederland tussen €3,50 en €5,95  afhankelijk van gewicht, formaat of aantal producten, die je bestelt. Wanneer je boven de €250,- bestelt zullen geen bezorgkosten in rekening gebracht worden.
 • Kan ik producten op een ander adres laten bezorgen?
  Wil je een product cadeau doen of wil je het ontvangen op bijvoorbeeld je werkadres? Dat kan. In het systeem kun je een ander bezorgadres opgeven. 
 • Wat is de leveringstermijn?
  Voor de stoffenproducten geldt een levertijd van doorgaans 2 tot 3 werkdagen. Indien een product niet meer op voorraad is wordt dit vermeld op de website.
 • Kun je ook vanuit het buitenland bestellen en in het buitenland laten leveren?
  Het is mogelijk om vanuit het buitenland te bestellen of in het buitenland een product te laten afleveren. Indien je dit wilt kun je een mail sturen naar hallo@rosehipcompany.com met daarin vermeld de gewenste producten en het afleveradres. Aan de hand van het afleveradres in het buitenland zullen de bezorgkosten worden bepaald en vermeld worden wat de ingeschatte levertijd zal zijn.
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheiden bij Rosehip Company?
  Het is heel simpel: bij Rosehip Company betaal je met IDEAL of per factuur. Indien je per factuur wenst te betalen kun je een telefonische bestelling plaatsen. We sturen dan een factuur mee met de bestellling. Ons Triodos rekeningnummer is IBAN  NL63TRIO 0212 339 761 t.n.v Rosehip Company. Voor uitgebreide informatie kijk bij " bestel en betaalproces".
 • Kan ik veilig betalen via de website van Rosehip Company?
  Wij zullen uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Wanneer je een bestelling plaatst en betaalt via www.rosehipcompany.com wordt gebruik gemaakt van SSL; de Secure Socket Layer. De pagina's zijn beschermd met SSL, waardoor je gegevens versleuteld worden verzonden en het onmogelijk is voor derden om je gegevens te zien.
 • Hoe kan ik een product ruilen of retourneren?
  Rosehip Company® doet er alles aan om kwaliteitsartikelen te leveren. Het kan desondanks voorkomen dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Het artikel kan altijd geretourneerd of geruild worden. De retourzending moet binnen 14 werkdagen bij ons bezorgd zijn. Na ontvangst van de retourzending zullen we het aankoopbedrag plus de initieel gemaakte verzendkosten naar je overmaken. Als je een deel van je bestelling terugstuurt, worden de leveringskosten niet terugbetaald.

Retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien
a) ze gebruikt en/of gewassen zijn  
b) ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt de schade/een gebrek te herstellen
c) de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet is opgevolgd


Je dient retourartikelen te allen tijde voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd / gestorneerd
. Het risico van het retourzenden ligt bij degene die de zending retourneert. Let wel, je kunt artikelen niet onder rembours terugsturen. Hebben wij jou een fout artikel toegestuurd, dan betalen wij uiteraard de retourkosten.


Het product moet in originele staat en ongebruikt met een kopie van de pakbon worden teruggestuurd
. Het geld wordt op dezelfde wijze terugbetaald als je ervoor betaald hebt. We streven er naar om het verschuldigde bedrag binnen 8 werkdagen terug te storten. Als je hebt betaald per creditcard, houd dan rekening met een minimale verwerkingstijd van drie weken.


Stuur het artikel in een doosje of stevige envelop met daarin je gegevens naar

Rosehip Company®
Lekerwaard 101
1824HE Alkmaar

Heb je vragen over je order?
Mail ons dan:  hallo@rosehipcompany.com

We zijn bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 – 17.30 uur

Rosehip Company® 2015